Dades personals

Biblioteca Municipal creada per oferir l'accés al coneixement de forma lliure i gratuita

dimarts, 17 d’abril del 2012

PRESENTACIO LLIBRE

ESCAC AL REI
Escac al rei. Una reflexió sobre la monarquia espanyola (Editorial Mina, Col·lecció l'Arquer, 2008)

Aquest divendres 20 d'abril a les 19,30h. es presenta a la Biblioteca d'Altafulla Escac al rei, una reflexió sobre la monarquia espanyola,  llibre d'Hèctor López Bofill.
López Bofill és catedràtic de dret constitucional a la Universitat Pompeu Fabra i s'ha destacat per la defensa dels drets i llibertats del nostre poble.





                                        La presentació,  anirà a càrrec del seu autor


Després de més de trenta anys de monarquia, comença a ser el moment de parlar-ne en un debat obert, serè i, per descomptat, sense coaccions. En aquest llibre el lector trobarà una interpretació del que ha significat el regnat de Joan Carles I i la crisi que ara afronta. També és una interpretació sobre els que, a la dreta política i a l'esquerra, van acceptar la Corona i encara li donen suport, malgrat el paquet de servituds que això comporta. La monarquia pot ser un sistema d'ordre, però és innegable que implica acceptar d'entrada la desigualtat.


Hèctor López-Bofill és poeta i novel·lista reconegut. Però una part important de la seva obra se centra en artícles de caire polític com a professor de Dret Constitucional a la Universitat Pompeu Fabra.

Presentacio llibre ESCAC AL REI, una reflexió sobre la monarquia espanyola de l'autor  Hèctor López Bofill.
Dia 20 d'abril
hora: 19,30
lloc: Biblioteca d'Altafulla 
C/Escoles, s/n
Altafulla