Dades personals

Biblioteca Municipal creada per oferir l'accés al coneixement de forma lliure i gratuita

dissabte, 25 d’octubre del 2014

XX SALÓ DEL MANGA DE BARCELONA, del 30 d'octubre al 2 de novembre



El XX Saló del Manga de Barcelona se celebrarà entre el 30 d'octubre i el 2 de novembre a la plaça Univers i als palaus 1 i 2 de Fira de Barcelona Montjuïc. Com a principal novetat cal esmentar l'augment d'espai, ja que el Saló ocupa aquest any un total de 50.000 metres quadrats, un nou rècord (l'edició passada l'espai era de 35.000). A més, s'amplien els horaris, ja que s'obriran les portes del recinte a les nou del matí durant els quatre dies que dura el Saló.
Pel que fa al contingut, la Plaça Univers concentrarà bona part de les activitats, entre elles, els diversos concursos de cosplay, l'Anime Song Contest, exhibicions de balls asiàtics i actuacions musicals com la de la reconeguda banda adolescent Loverin Tamburin. El Palau 1 es dedicarà a la gastronomia japonesa i comptarà amb un espai de videojocs protagonitzat per l'univers Pokémon.
El Palau 2, per la seva banda, albergarà els expositors, els tallers i les diverses mostres de material original, així com l'espai anomenat L'esperit de Japó, a la seva planta superior, on tindran lloc activitats relacionades amb la cultura tradicional japonesa, l'espiritualitat i les teràpies naturals.
Entre els autors convidats destaca la presència de Kengo Hanazawa (I Am A Hero), Takeshi Obata (responsable del manga All you need is kill, que s'ha portat al cinema amb el títol Al filo del mañana), Takehiko Inoue (autor de Sism Dunk) i Junichi Masuda i Shigeru Ohmori, responsables dels videojocs de Pokémon de Nintendo, entre molts d'altres.