Dades personals

Biblioteca Municipal creada per oferir l'accés al coneixement de forma lliure i gratuita

dimecres, 1 de juliol del 2015

BIBLIOMAR, BIBLIOTECA VORA EL MAR



Per tercer any consecutiu, la Bibliomar d'Altafulla acostarà la lectura a tots aquells que passin els dies d'estiu gaudint de les platges de la vila. Aquesta iniciativa de la Regiduria de Cultura es realitza en època estival per fomentar la lectura entre els més joves i mantenir l'hàbit en els ja iniciats, que podran gaudir així, durant els mesos de juliol i agost, de «sol, platja i lectura».

INAUGUREM LA BIBLIOMAR EL DIVENDRES 3 DE JULIOL A LES 17 HORES AL PARC DE VORAMAR D'ALTAFULLA
 
Biblioteca vora el mar

La biblioteca va amb tu a la vora del mar per posar a la teva disposició llibres, diaris i activitats. Una proposta divertida que torna amb el bon temps i que t'ofereix la possibilitat de llegir, jugar i experimentar emocions a través de la lectura.

L'objectiu de Bibliomar és oferir als usuaris de la nostra platja una biblioteca prop de la sorra mateixa de la platja, que sigui un punt de trobada de lectura, cultural i d'activitats donant així l'oportunitat de conjugar cultura, oci i lectura. Altres objectius son: 

Apropar la biblioteca als usuaris potencials.
Fomentar la lectura en família, enmig d'un marc relaxant i atípic.
Compaginar diversos espais d'oci amb la lectura.
Donar a conèixer els altres serveis bibliotecaris de la localitat.

Bibliomar és una rulot orientada al mar. Adequada amb prestatgeries, simulant una biblioteca de petites dimensions. Els usuaris poden arribar a pocs metres del mar i molt aprop del passeig de botigues de mar, a un espai idílic rodejat de pins i brisa marina.La Bibliomar alberga
llibres per a tots els gusts, totes les edats i amb un àmplia varietat de gèneres, per a somiar desperts a la vora del mar o passar autèntica por.

Així, més de 500 llibres de temàtica variada per a totes les edats integren els fons d'aquesta biblioteca de platja, així com la premsa diària i revistes de diferents temàtiques. La Bibliomar romandrà oberta fins al final de la temporada estival, tots els dies de dilluns a divendres de 17.00 a 20.00 hores al Parc de Voramar d'Altafulla.

La Bibliomar, com d'altres biblioteques, permet el préstec de llibres i alhora tambè els usuaris poden llegir els llibres a la pineda del Parc de Voramar, compta amb diverses cadires i taules a més de vistes al mar.
La Bibliomar ofereix, a més de la selecció de llibres i revistes, la programació d’un seguit d’activitats tant de contacontes, com de tallers, xerrades, i presentació de llibres al llarg de tot l'estiu.
Properament publicarem el calendari d'activitats de la Bibliomar d'Altafulla, on ja podem avançar que tots els dijous des del dia 9 de juliol es faran contacontes a les 18 hores.


La Biblioteca Municipal mantindrà el seu servei tot l'estiu en l'horari habitual de 16-20 hores, oferint els serveis de consulta, péstec, connexió a Internet i el wi-fi, que facilita als usuaris la connexió de les seves tablets, mòbils i portàtils a la xarxa sense fils que està instal·lada a la Biblioteca.

Llegir a la platja és el que podreu fer durant els mesos de juliol i agost si us acosteu a la Bibliomar que estara al Parc de Vora mar d'Altafulla.