Dades personals

Biblioteca Municipal creada per oferir l'accés al coneixement de forma lliure i gratuita

dijous, 7 d’abril del 2016

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "LA VIDA SENSE SARA AMAT", DE PEP PUIG PONSA

La màgia d’una obra no pertany a la saviesa, només a l’autor.Pep Puig
 
PRESENTACIÓ LLIBRE “LA VIDA SENSE LA SARA AMAT” DE PEP PUIG
DIVENDRES 8 D'ABRIL A LES 19 hores.
LLOC: BIBLIOTECA D'ALTAFULLA
COL·LABORA: Proa Editorial i Llibreria Regal i Paper

Pep Puig ha estat proclamat guanyador del premi Sant Jordi 2015 de novel·la per 'La vida sense la Sara Amat' durant la 65a Nit de Santa Llúcia .
 
Escrita des de la distància dels anys, ‘La vida sense la Sara Amat’ (Proa, 2015) és la confessió d’uns fets inoblidables, uns dies de la vida d’un poble a l’estiu, d’un nen obedient i enamoradís i d’una nena que ja no era una nena i que volia acomplir el desig ferotge i urgent de fugir, ni que fos per la porta del darrere.
Pep Puig (Terrassa, 1969) és autor del recull de relats L’amor de la meva vida de moment (200x) i de dues novel·les, L’home que torna (2005) i Les llàgrimes de la senyoreta Marta (2007). Amb el premi Sant Jordi, el de més tradició en les lletres catalanes, que concedeix Òmnium Cultural en el marc de la Nit de Santa Llúcia.
La vida sense la Sara Amat és una història d’amor adolescent, amb una tensió sexual no resolta i unes dosis de suspens perfectament mesurades, i amb un ús molt intel·ligent de l’emoció, sense arribar a ser ensucrat. Part de l’encant és que és una novel·la que pot atrapar adolescents engrescats en les seves primeres lectures i lletraferits més madurs. 
 
Aquest professor de gimnàstica, ioga i Pilates, que ja ha escrit dues novel·les més i un recull de contes, serà a Valls el dimecres 16 de març per parlar-nos d’aquesta darrera novel·la, una novel·la que representa la lluita entre dos desiguals: un nen conformista i resignat amb el món en què li ha tocat viure i una nena rebel i insatisfeta que lluita per escapar-se’n, per fugir d’un poble que l’ofega i la increpa.
Després de la seva intervenció, Pep Puig signarà el llibre als lectors que el portin o que vulguin comprar-lo allà mateix.



En aquest món global, l’art cada vegada és més als marges.Pep Puig

OBRA

Premis literaris

Llibres publicats

Pep Puig ens presenta "La vida sense la Sara Amat", Premi Sant Jordi