Dades personals

Biblioteca Municipal creada per oferir l'accés al coneixement de forma lliure i gratuita

diumenge, 2 de juliol del 2017

Bibliomar Altafulla, “Pirates de la lectura”

BIBLIOMAR D'ALTAFULLA (PARC DE VORAMAR)

Cada estiu des de fa 4 anys la Biblioteca d’Altafulla, porta la lectura a la platja, al barri de mar, amb La BIBLIOMAR, oferint  als seus usuaris la possibilitat d'apropar-los els seus fons fora de l'edifici de la biblioteca.
 En la BIBLIOMAR es podrà consultar un fons seleccionat per a totes les edats en què predominen els temes d'actualitat i la literatura d'imaginació: diaris, revistes, còmics, contes i novel·les, principalment amb aquestes temperatures la platja és un bon aliat per suportar millor la calor. En aquest indret també podeu tenir accés a la lectura i al préstec.

L’accés als espais es pot fer amb qualsevol document identificatiu, i l’usuari pot fer-se el carnet de la BIBLIOMAR si així ho desitja.

Volem  vincular fer vacances amb llegir, per fer de la lectura un hàbit tan quotidià com banyar-se, bronzejar-se o prendre un refresc.

A banda d’accedir als llibres i la premsa, els usuaris també disposen d’activitats, s’hi organitzen conferències, jocs, concerts, recitals, presentacions, tallers, xerrades i narracions de contes.

L’objectiu és contribuir a promocionar la lectura, captar nous lectors i

Vincular la lectura al temps d’oci.

Pel que fa a la Biblioteca d’Altafulla aquest estiu reduirà el seu horari d’obertura a tres tardes, destinant els matins a les tasques de revisió dels fons i reorganització del dipòsit de llibres. 

LA BIBLIOMAR D'ALTAFULLA OBRIRÀ LES SEVES PORTES EL DIMARTS 4 DE JULIOL A LES 17 HORES 

ALTAFULLA
Bibliomar
Del 4 de juliol al 31 d’agost
De dilluns a divendres
De 17-20 hores
Bibliomar
(Parc de Voramar)
Altafulla
Biblioteca Martí Magriñá
Del 4 de juliol al 31 d’agost
Dilluns, dimarts i dijous
De 16 a 20 hores
Biblioteca
C/Escoles s/n






Per dur a terme les tasques de revisió dels fons de la biblioteca d’Altafulla,  sol·licitem la col·laboració de voluntaris, podeu trucar al 977651176 o bé adreçar-vos directament a la Biblioteca, C/ Escoles s/n. Altafulla
   
Pirates de la lectura
La Bibliomar aquest estiu vol col·laborar amb la preparació dels Jocs del Mediterrani del proper any 2018 amb  dos cicles d'una setmana un el mes de juliol i l'altra a l'agost aqui teniu el calendari d'actes.























Sens dubte un clar missatge, que la biblioteca està allà on tu estiguis ...